زندگی نامه
حسن عبدی پور
بیوگرافی
حسن عبدی پور کارشناس تاریخ اسلام و تمدن اسلامی در سال 1346 در خانوادهاى مذهبى و سرشناس، در کوهدشت لرستان دیده به جهان گشود. تحولات فرهنگى بعد از انقلاب و نیاز مردم منطقه به آموزههاى دینى و کمبود روحانى محلى شعله عشق به آموختن علوم دینى را از همان ابتدا در جان وى فروزان کرد؛ بهطوریکه در اوان نوجوانى به جمع رهپویان علم در حوزه علمیه شهرستان خود پیوست.
وى دروس مقدماتى را تا اتمام سیوطى در شهرستان خود گذراند، سپس براى ادامه تحصیل به شهر علم و اجتهاد قم مهاجرت کرد و در مدرسه رضویه به تحصیل علوم حوزوى پرداخت. آنگاه ادامه دروس مقدماتى و سطح را نزد اساتیدى چون طالقانى، موسوى گرگانى، نظری منفرد و آیات عظام اشتهاردى، اعتمادى، پایانى و صالحى مازندرانى به انجام رسانید. او در مقطع تخصصى دروس خارج، از اساتیدى مبرز و نامآشناى حوزه، همچون حضرات آیات عظام مکارم شیرازى، فاضل لنکرانى، محمود شاهرودى و... بهره برد.
ایشان در کنار اشتغال به دروس حوزوى، به دلیل نیاز مناطق محروم غرب کشور، بیش از چهار سال، مسئولیت سازمان تبلیغات سردشت و سقز را بر عهده داشت و مشغول انجام فعالیتهاى فرهنگى در راستاى سیاستهاى نظام مقدس جمهورى اسلامى بود. سپس به قم عزیمت کرد تا بر اندوختههاى خویش بیفزاید. وى مدت چهار سال در مرکز بزرگ اسلامى غرب کشور به تربیت و آموزش و سازماندهى امور روحانیت شهرستانهاى بوکان و شاهیندژ پرداخت. سپس به قم عزیمت کرد تا بر اندوختههای خویش بیفزاید و از محضر عالمان دین بهره بیشترى ببرد؛ اما احساس مسئولیت در امر تبلیغ وى را بر این واداشت که دوباره پس از سه سال به منطقه کردستان بازگردد.
آنگاه به دلیل حُسن برخورد، فعالیت پرثمر و مقبولیت نزد روحانیون منطقه از سوى نماینده ولىفقیه در منطقه کردستان بهعنوان مسئول سازمان روحانیت غرب کشور و مسئول دبیرخانه ائمه جمعه کردستان منصوب شد.
خدمات ایشان منشأ تحول و شکوفایى در امور تحصیلى و معیشتى روحانیون منطقه شده است.
وى پس از مراجعت مجدد به قم، همگام با ادامه تحصیل و حضور در دروس خارج آیات عظام و تحصیل در مقطع دکتری تاریخ اسلام در دانشگاه اصفهان و قبول مسئولیتهاى مختلف به فعالیتهاى علمى و فرهنگى پرداخت. تاکنون بیش از ده طرح، سى مقاله و هفت کتاب حاصل تلاش علمى اوست.
سفرهای خارجی: لبنان ،سوریه ،عربستان، الجزایر، تونس، قطر، آلمان ،ترکیه، عراق ،روسیه ، ترکمنستان و بازدید،گفتگو و ارتباط بادهها نفر از اندیشمندان و مراکز علمی، فرهنگی
پست الکترونیک: habdipoor@gmail.com